7 Nisan 2009 Salı

İsveç Dekorasyonu





























Bu gün, insanlar tekrar onların kaba köklerine dönmeye başladı. Kırsal bir çiftlik evi satın alma ya da evde bir ülke tarzı yaratma şeklinde.kırsal ortam önemli bir hayata başladı. Son olarak, insanların kendi kentsel evlerine, İsveççe ülke tarzı dekorasyonu içinde köy haline getirmek için çabaları var ve bu oldukça popüler hale geliyor.Dekorasyon Ev İsveççe ülke stili sadeliği ile önplandadır.İsveç ülke style ilgili bilgi için;







*Basitlik, bir kentsel evi bir ülke ya da doğa içinde olmaya inandırmak.Açık alanlar, en az eşya bulunmlı ve gereksiz öğelerden kaçınmalı
*Bildiğim kadarıyla duvar renkleri , uçuk mavi, krem, açık pembe, beyaz, sarı uçuk uçuk yeşil ile çalışılıyor. Kesin fikir bir kaç rengin yanında kendini belli eden tek bir rengin olması.







*Uyumu bozmayan bir değişiklik için, altın, koyu sarı, kırmızı ve yeşil gibi renk kullanımı yapabilirsiniz.
*Dekorasyon Ev İsveççe ülke stil için, (ahşap, cam, tekstil) el yapımı aksesuar ve mobilya üzerine ağırlık vermek gerekir. Basit el yapımı kilim dokumalar kullanılabilir.
*İsveç'te, kışları çok karanlık ve çok uzun.Bu nedenle İsveç evlerinde önemli olan diğer şey bir ışık kaynağı üzerinde olduğunu vurgulamak.Bu nedenle, mümkün olduğu kadar doğal ışık kullanmaya çalışın.Aynı zamanda, şömine gibi öğelerin serbest kullanmak, stoves, avizeler, duvar sconces, masa lambaları ve mumlar çok işe yarayacaktır.
*Beyaz, en çok ışık yansıtan renktir.Pencereler için, beyaz muslini olarak perdeler kullanmak bir odanın daha parlak görünmesine yardımcı olacaktır..
*Mobilya için, (huş ağacı, beyaz, kayın, kızılağaç) çam sarışın ahşap kullanmak.Ahşap ya doğal veya ağartma veya soluk renkte boya şeklinde bırakılmalıdır.
*Evinizde bir doğa meydana getirmek için çalışın. Taze çiçekler ve taş parçacıkları gibi doğal nesnelerle süsleyin, kabuk, vb
*Bildiğim kadarıyla mobilyada, çiçek desenleri, çizgiler bolca kullanılıyor.. Kurdele çelenk veya kalp motifleri veya elmas, daire ve Oval gibi soyut şekiller ile duvar kağıdı da kullanılabilir.
*Yer için, çizgili bez kilim kullanımı sıcak ve sade bir görünüm verir. Ayrıca yünlü' sofas üzerine battaniye kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder